Facebook | CZ SK HU
Bezplatná linka
0800 160 167

BEZPEČNOSTNÉ OPATRENIE - COVID 19

BEZPEČNOSTNÉ OPATRENIE  - COVID 19

Vážení zákazníci,

     je pre nás prvoradým cieľom chrániť Vaše aj naše zdravie a bezpečnosť všetkých obchodných partnerov, zamestnancov a ich rodín. Preto pravidelne, alebo v prípade potreby, vykonávame testovanie našich zamestnancov na prítomnosť vírusu COVID-19, aby sme predišli akémukoľvek šíreniu tohto ochorenia. Snažíme sa aj v súčasnej situácii všetkými silami plniť záväzky voči našim zákazníkom, zamestnancom a dodávateľom. Práve vďaka zavedenému kontrolnému a hygienickému opatreniu naďalej môžeme našu činnosť vykonávať.


 
     Aj napriek tomu, že sa súčasná situácia s núdzovým stavom a ochorením COVID-19 stále mení, my sme tu pre Vás aj naďalej:

- vyrábame
- spracovávame ponuky
- spracovávame zákazky
- vykonávame montáže
- komunikujeme s Vami prostredníctvom telefónu aj emailu

- naša kancelária a technici sú pripravení Vám odpovedať na všetky Vaše otázky prostredníctvom e-mailovej alebo telefonickej komunikácie

- tospur@tospur.sk, www.tospur.sk, bezplatná linka 0800 160 167

Pre Vašu aj našu bezpečnosť, dodržujeme tieto nasledujúce opatrenia:

Ak sa rozhodnete pre návštevu technika
 
     Ak sa rozhodnete, pre návštevu technika sa zameraním a stanovením ceny, navštívi Vás techník po predchádzajúcej telefonickej dohode. Návšteva je zdarma a nezáväzná. Nemusíte mať žiadne obavy, všetci naši technici teraz vždy dodržujú veľmi prísne hygienické pravidlá. Používajú tvárové rúška, dezinfekciu a rukavice.

 Pri príprave Vašej zákazky

     Naši pracovníci pracujú s čo možno najmenším obmedzením činností, podľa možností súčasnej situácie. Celá činnosť prebieha pri dodržiavaní všetkých nevyhnutných bezpečnostných a hygienických opatrení. Nosenie ochranných rúšok a rukavíc, vrátane používania dezinfekčných prostriedkov je teraz samozrejmou súčasťou našej činnosti.
   

     Pracovníci dbajú na pravidelné čistenie nástrojov, vrátane kancelárskej techniky, pomocou dezinfekcie a čistiacich obrúskov. Snažíme sa v našich priestoroch pohybovať a zabezpečovať pracovné činnosti s využitím rozsiahlej plochy, ktorú využívame na výrobu, aby sa naši pracovníci nedostávali do bližšieho styku viac, než je nevyhnutné. Používajú tvárové rúška, dezinfekcie a rukavice.
 

     Na pracovisko môžu vstupovať len zamestnancami po použití dezinfekcie a dbáme na prísny zákaz vstupu osôb so zvýšenou teplotou, respiračnými ochoreniami a známkami prechladnutia. Ku kontrole využívame termokamery. Každý, kto vstupuje do našich objektov si musí dezinfikovať ruky podľa návodu, ktorý je okrem vstupu vyvesený tiež na našich toaletách. Pravidelne dezinfikujeme všetky kľučky aj vypínače, najmenej 2x denne.

 Pri montáži Vašej zákazky

Pred montážou u Vás si naši pracovníci vždy dezinfikujú svoje ruky, dajú si rukavice a na tvári po celú dobu montáže majú rúšku.
Montáž vykonáme bezpečne, s minimálnym blízkym kontaktom s Vami.
Po dokončení montáže dezinfikujeme kľučky Vašich okien.

      Snažíme sa aj v súčasnej situácii všetkými silami plniť záväzky voči našim zákazníkom, zamestnancom a dodávateľom. Je pre nás prvoradým cieľom chrániť Vaše aj naše zdravie a bezpečnosť všetkých obchodných partnerov, zamestnancov a ich rodín. Práve vďaka zavedenému kontrolnému a hygienickému opatreniu naďalej môžeme našu činnosť vykonávať.

Veľmi si vážime Vašu dôveru a mnohokrát ďakujeme, že aj Vy rešpektujete uvedené opatrenia.

Za našu spoločnosť TOSPUR, s.r.o. Vám prajeme pevné zdravie!
 

 

 

05.10.2020
Viac ako 20 rokov skúseností s výmenou skiel
Odborné posúdenie okien u vás zdarma a nezáväzne
Výmena skiel bez búrania, rýchla a ľahká montáž
Pôsobíme po celom území Slovenska a Českej republiky
Neváhajte nám hneď napísať

Kontaktné údaje sú dôležité, nielen pokiaľ si budete želať návštevu nášho technika.
Táto návšteva je vždy bezplatná a nezáväzná (nie je podmienená podpisom záväznej objednávky).

Gabriela Opravilová
Gabriela Opravilová
Referentka obchodu
Zľava až 29% pri odoslaní formulára
Odkiaľ ste sa o nás dozvedeli?
Odoslaním formulára súhlasím so spracovaním osobných údajov.
Kontakt
Bezplatná linka
0800 160 167

TOSPUR, s.r.o.
Potočná 54
909 01 Skalica
IČ: 362 70 059

Sledujte nás na Facebooku